Veelgestelde vragen

Wanneer wordt mijn pakket verzonden?

We streven ernaar om jou pakket altijd binnen 1-2 werkdagen te verzenden. Om de zending zo snel mogelijk bij jou thuis afgeleverd te hebben versturen we niet in het weekend.

Naar welke landen wordt er verzonden

We verzenden naar alle landen binnen de Europese Unie. Helaas kunnen we nog niet versturen naar landen buiten dit gebied door de duur van de verzending.

Welke verzendmethode worden er gebruikt?

We verzenden onze pakketten via PostNL. In het buitenland wordt dit overgenomen door partners van PostNL. Via de tracking code kan je zien welke vervoerder jouw pakketje komt bezorgen. Mocht er een probleem zijn met de bezorging neem dan contact met ons op bij de klantenservice.

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice

Onze klantenservice is te bereiken via het email adres Info@green-bush.com. Op werkdagen reageren we tussen 8:00-17:00. We zullen ten alle tijden de vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

Hoelang kunnen de planten/bomen overleven?

Ondanks dat we er alles aan doen om jouw plant of boom zo snel mogelijk bij je in huis te krijgen zal er helaas wel eens vertraging ontstaan in de verzending. Wees niet ongerust onze producten kunnen tegen een stootje en kunnen tot 2 weken overleven in de doos.

Krijg ik de exacte plant van de product foto?

Onze planten groeien op in Spanje of andere landen en kunnen per groeiseizoen iets verschillen. We kiezen zorgvuldig een uniek exemplaar voor je uit wat aan alle eisen voldoet.

Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren.

Privacybeleid
Pre-loader