Greenbush

De mediterrane sfeer

Bij Greenbush verkopen we planten uit verschillende mediterrane delen van de wereld, zodat jij deze sfeer ook perfect in huis kan halen. Van een druif uit het Midden-Oosten tot een palm uit het Middellandse Zeegebied, bij Greenbush hebben we het allemaal om je huis om te toveren tot een mediterraan paradijs! Kies je liever voor een Olijfboom of juist een Agave? Bij Greenbush hebben we een ruim assortiment, perfect om die prachtige mediterrane sfeer in huis te halen, of buiten in de tuin of balkon, waar de planten volop kunnen genieten van de zon.

Direct van de kweker

Planten kopen die direct van de kweker komen, dat staat bij Greenbush centraal. Natuurlijk zijn wij hier extreem trots op! Elke plant die wij verkopen, is met veel liefde en zorgvuldigheid gekweekt en gaat vanuit de kweker direct naar ons. Op die manier kunnen onze klanten het beste van het beste in huis halen, en dat merk je.

De juiste verzorging

Een plant kopen om deze van kleins af aan te zien groeien, dat wil toch iedereen? Bij Greenbush zijn we van mening dat dat het leukste is wat er is, je plantje helemaal je eigen maken, verwennen en hem zien groeien, elke dag weer! Van de juiste hoeveelheid water geven tot zorgen dat hij genoeg zonlicht krijgt, zorgen voor een plant is een geweldige bezigheid en dit willen we bij Greenbush graag met iedereen delen. Elke plant is weer anders, dus welke plant je ook kiest, de verzorging is altijd anders en verfrissend!

Persoonlijkheid

Elke plant die wij verkopen, is met liefde en zorgvuldigheid gekweekt, speciaal voor onze klanten. Eén voor één komen ze vers van het land. Daarnaast vinden we bij Greenbush persoonlijkheid heel belangrijk en dit willen we graag met onze klanten delen! Elke Agave, vijg of bijvoorbeeld druif is met aandacht gekweekt, zodat jij als klant hier de vruchten van kan plukken, elke dag weer. Dus wat voor plant je ook kiest, één ding is zeker… Hij is speciaal gekweekt voor jou!

Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren.

Privacybeleid
Pre-loader